logo

TASTE TRAILBLAZERS

Verras je vader op vaderdag met een twee sterren lunch

Bereid door top chef  Soenil Bahadoer & zijn team

De Vaderdag win actie is afgelopen

Over Laphroaig

Single Malt Scotch Whisky

Laphroaig, opgericht in 1815, is genoemd naar de bijzondere locatie aan het uiterste puntje van de zuidkust van het eiland en betekent ‘brede holte aan de baai’.
Laphroaig staat bekend als ’s werelds meest rijke en aromatische Islay single malt Scotch whisky en biedt een unieke, geturfde whisky ervaring en is tevens  één van de weinige distilleerderijen die nog steeds gebruik maakt van traditionele moutvloeren. Zoals van een echte, rokerige Islay malt whisky verwacht wordt, droogt Laphroaig zijn mout met de dikke blauwe rook van oude turf-gestookte ovens.

Taste Trailblazers

Voor Laphroaig is smaak alles. We doen er alles aan om onze smaken precies goed te krijgen en dat doen we al meer dan 200 jaar. Elke keuze die we maken heeft invloed op onze whisky en we blijven grenzen verleggen omdat we denken dat het altijd de moeite waard is om gedurfde, verrukkelijke whisky’s te maken. Het Taste Trailblazers concept is geïnspireerd door Laphroaig’s pioneers en een ode aan zij die óók grenzen verleggen op het gebied van gastronomie.
Daarom werken wij ook graag samen met andere smaakpioniers en zijn we trots op onze samenwerking met tweesterren restaurant de Lindehof in Nuenen waar je op vaderdag kans maakt op een gastronomische lunch voor twee.

Bekijk ook de officiële website van Laphroaig

Wil je meer weten over Soenil Bahadoer of over Restaurant De Lindehof ga naar:

@soenil_bahadoer

  @restaurant_de_lindehof

Restaurant de Lindehof
Reserveren

Soenil Bahadoer, de spicy chef

“Welkom bij restaurant de Lindehof in Nuenen, mijn culinaire thuis.

Verschillende culturen, werelden, smaken en geuren komen samen in gerechten die mijn verhalen vertellen.

Ik ben opgeleid in de Franse gastronomie maar raakte gaandeweg meer en meer geïnspireerd door de Surinaams-Hindoestaanse cultuur waar ik ben opgegroeid.

Na het verkrijgen van mijn eerste ster besloot ik dat ik me echt wilde onderscheiden, anders moest denken en buiten de gebaande paden wilde treden.

Het samenvoegen van de strakkere Franse keuken en de warmbloedige Surinaamse gastronomie heeft een geweldig resultaat opgeleverd; gerechten vol smaak die nieuwe culinaire deuren openen.

En ook …. een tweede ster… Wat een waanzinnige erkenning voor de eigen koers die ik, nog steeds, vaar.

Het durven kiezen voor een andere onzekere route, het grensverleggende, dat is iets dat ik deel met Laphroaig, single malt scotch whisky.

Ik ben daarom ook trots om één van Laphroaig’s ‘trailblazers’ te zijn. Voor vaderdag heb ik me in mijn gerechten laten inspireren door Laphroaig’s drie kenmerkende ingredienten: turf, zout, vuur.

Ik hoop dat ik u op vaderdag mag ontvangen in ‘De Lindehof’.”

En zo doe je mee

Bij aankoop van een fles Laphroaig maak je kans op een gastronomische lunch op vaderdag.
Laat hier je gegevens achter, beantwoord de vragen en wie weet geniet jij straks van een menu geïnspireerd op de drie belangrijkste pijlers van Laphroaig- Peat, Salt & Fire- met gerechten samengesteld door Soenil Bahadoer & zijn team.

De Vaderdag win actie is afgelopen