WIN EEN PRIVATE TASTING MET MASTER DISTILLER DAN MCKEE VOOR JOU EN 3 VRIENDEN BIJ AANKOOP VAN EEN FLES MICHTER’S

MAAK KANS OP 1 VAN DE 30 PLEKKEN VOOR EEN PRIVATE TASTING MET MASTER DISTILLER DAN MCKEE BIJ AANKOOP VAN EEN FLES MICHTER’S

Hoe doe je mee?

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en upload de kassabon van je aankoop van een fles Michter’s. Zodra je je gegevens hebt verzonden, sturen we je een bevestigingse-mail. De private tasting zal plaatsvinden tussen 26 februari en 1 maart 2024. De exacte datum wordt in januari per e-mail bekendgemaakt aan de winnaars.

Vul onderstaand formulier volledig in:

De actie is inmiddels afgelopen.

Over Michter’s

Michter’s is een Amerikaans whiskymerk dat in 1753 het eerste whiskybedrijf van Amerika oprichtte. Het bedrijf is trots op zijn erfgoed en produceert enkele van de beste Amerikaanse whisky’s. Michter’s biedt een scala aan whisky’s aan, waaronder rye en bourbon, die tot 25 jaar rijpen in de beste vaten van de distilleerderij. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in Pennsylvania en ging in 1989 failliet. Later werd het nieuw leven ingeblazen in Kentucky en is sindsdien een populair merk geworden onder whiskyliefhebbers.

“cost be damned”

Michter’s produceert de hoogste kwaliteit Amerikaanse whisky. Veel van de processen die worden gebruikt om Michter’s te maken, zijn duurder, zoals het langdurig kruiden van al hun hout en het gebruik van de laagste “barrel entry proof” van alle distilleerderijen.

Awards

Michter’s is uitgeroepen tot “Most Admired American Whiskey 2023 ” door de gerenommeerde organisatie Drinks International.

Over Dan Mckee

Geboren en getogen in Indiana, verhuisde Michter’s Master Distiller Dan McKee naar Kentucky om zijn droom van het maken van whiskey na te jagen. Hij begon zijn carrière in de bourbonindustrie als Distillery Operator bij de Jim Beam Distillery in Clermont, Kentucky. Na twee jaar hands-on ervaring in het maken van enkele van de toonaangevende bourbons en rye whiskey’s in de branche, werd hij bevorderd tot Distillery Supervisor bij de Booker Noe Distillery, waar hij zeven jaar heeft gewerkt. Bij die distilleerderij rapporteerde Dan aan Pam Heilmann en deed waardevolle ervaring op in alle aspecten van whiskeydistillatie.

Nadat hij naar Michter’s Distillery werd gebracht door mevrouw Heilmann, speelde hij een essentiële rol bij de bouw en het operationeel maken van Michter’s nieuwe Shively Distillery. Samen met mevrouw Heilmann en Andrea Wilson bouwde hij het huidige productieteam van het bedrijf. Dan heeft de activiteiten van het bedrijf voortgezet met zijn inzet om Michter’s Fort Nelson Distillery operationeel te maken, inclusief het gebruik van legendarische pot stills en cipres houten fermentatietanks uit de oorspronkelijke Michter’s operatie in Pennsylvania. Met zijn expertise in granen heeft Dan een belangrijke rol gespeeld in de samenwerking met onze lokale boeren om de plantageschema’s op Michter’s 205-acre terrein in Springfield, Kentucky te coördineren.

Als afgestudeerde van Indiana Wesleyan University dient Dan als technisch vertegenwoordiger van Michter’s bij de Kentucky Distillers’ Association.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.